Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje

Danas od 17 do 21.30 sati u klubu Booksa održat će se akcija nazvana Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje! kojoj je glavna svrha pomoć udruzi Futura, daj šapu koja skrbi za napuštene gradske životinje.

Ova akcija omogućuje ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da nabave dobro i zanimljivo štivo za ljeto i k tome pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Nažalost, baš je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je izvjesno kako će Futura i ove sezone imati puno posla.

Dosad je Futura u Booksi provela osam ovakvih akcija kada je 'udomljeno' jako puno knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima. Osim knjiga, bit će tu i slika, oslikanog creskog kamenja, figurice pasa, maca i drugih životinja, nakita pa je sigurno da će svatko pronaći nešto za sebe, ili za nekog bliskog.

Svi kojima je stalo da se napuštene gradske životinje zbrinu mogu ostaviti donaciju koju će Futura sigurno dobro iskoristiti, a sigurno je kako i 10 kuna donacije puno znači.

Svi koji imaju knjiga viška, a koje bi rado donirali Futuri, mogu ih donijeti u Booksu, na dan akcije u petak, 29.6., od 10 - 16 sati.