Počeo je Forestland - festival elektroničke glazbe u šumi

Počeo je Forestland - festival elektroničke glazbe, a tisuće partijanera očekuje 48 sati glazbe, performansa, festivala i drukčijeg doživljaja šume i prirode. Na tri pozornice nastupit će šezdesetak DJ-eva iz Europe, ali i svijeta.

Ovog ljeta u Brezje direktno s pozornice Tomorrowlanda stigao je Mark Sixma, Zonderling će zasvirati hit ljeta 'Crazy', rasplesat će nas povratničkim nastupom i veliki Petar Dundov, kao i Torres, PEZNT, YAKKA, Paul Spakres, Dekova, trance velikan Steve Allen i Eloquentia. S dalekog istoka, po prvi puta na Forestland, stigao je DJ Yaksa, Japanac iz Toronta, dok iz Kine stižu DJ Yin i Flash Finger. Da se priča o Hrvatskoj širi dokaz su i najave artista iz zemlje izlazećeg sunca, jer na Forest i na sam Jadran dolazi i sve više posjetitelja upravo iz tih dalekih krajeva.

Više o ovogodišnjem izdanju Forestlanda otkrili su organizatori festivala Saša Mikac i Krešimir Biškup:


 
A sve je počelo sasvim slučajno. Grupa entuzijasta, zaljubljenika u elektronsku glazbu željela je otići na Ultru u Split, u toj namjeri nisu uspjeli pa su organizirali festival kod vikendice – doslovno u šumi... i tako je nekako rođen Forestland.
'Tehhnopoljoprivrednik' bez kojeg ne bi bilo Forestlanda
Smješten u prirodno bogat krajolik županije, sa sjedištem u Vučetincu, festival Forestland je već u samom startu okupio veliki broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu, izazvao iznimnu pozornost medija te postao jedan od najposjećenijih festivala. Svojim sadržajem nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje iz godine u godinu predstavlja najkvalitetnije elektronske glazbene izvođača iz republike Hrvatske i regije.