Vatreni Tomica već smišlja recepte za osvajanje zlata na EP-u

Jedan od zaslužnih za uspjeh naših nogometaša svakako je i kuhar Tomica Đukić. S Vatrenima je od 2016., a inače radi kao šef kuhinje Hotela Osijek. Otkrio nam je što je kuhao Vatrenima u Rusiji. 

U Osijeku može smuđ u svinjskoj masti, ali je na meniju u Rusiji bila isključivo sportska prehrana. Bijelo pileće meso, pureće, teletina, junetina. Nakon utakmice se može malo opustiti, može biti neko teže jelo na meniju, ali onda poslije toga u dogovoru s doktorom Bahtijarevićem, strogi režim, otkriva Tomica.

U 36 dana Tomica Đukić kuhao je u 7 hotela. Stoga i ne čudi da je i njemu, kao i nogometašima, već ponuđen transfer, i to u Sočiju. Ponuda ima sa svih strana, ali strašno volim biti u Osijeku, Osijek je prekrasan grad i nema potrebe da idem negdje, dodaje.

14 godina šef je kuhinje Hotela Osijek. Svima je ondje čast raditi s glavnim kuharom Vatrenih.
Doček za 'vatrenog' kuhara

Vjerojatno je HNS prepoznao kako se u našem hotelu dobro jede pa je Tomicu odlučio zvati za svog pridruženog člana stožera. Iz Rusije se vratio s ljubavlju. Kulinarski James Bond naše reprezentacije već smišlja recepte za osvajanje zlata na Europskom nogometnom prvenstvu.