"Tuna fever" - nezaboravan ribolovni spektakl

Jeste li spremni za Tuna fever - Rogoznica 2018? Riječ je o turističko ribolovnoj manifestaciji koja se održava do 11. kolovoza u organizaciji TZ Rogoznica i SRK "Big Game Croatia".

Povod manifestaciji su četvrte međunarodne kvalifikacije u Big Game ribolovu koje su i ulaznica za sudjelovanje pobjednika na svjetskom prvenstvu 2019. u Kostarici.

Tako će se u tri ribolovna dana, od 8. do 11. kolovoza u rogozničkom akvatoriju zaploviti ribolovci iz Hrvatske, ali i inozemstva; iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Rusije, Mađarske, Italije, Slovenije, Češke…

No cilj i misija manifestacije nije samo sportsko natjecanje, kroz četiri dana trajanja manifestacije gosti, natjecatelji i posjetitelji moći će uživati u sajmu nautičkih proizvoda, promociji ribolovnih proizvoda i usluga, sajmu autohtonih proizvoda, prezentaciji ribarskih znanja i vještina, užitku u kulinarskim delicijama...

Na rogozničkoj pozornici će nastupiti popularni Jole, grupa Viva, Disco inferno te Željko Bebek, koji je svake godine i natjecatelj na "Tuna feveru".

Što su još iz programa uoči manifestacije otkrili organizator Boris Županović i natjecatelj Hrvoje Vejić, saznajte u videoprilogu.