Jailhouse festival u Lepoglavi

U Lepoglavi kreće osmo izdanje Jailhouse festivala, koji će trajati do 15. kolovoza. Posjetitelje očekuje 6 dana bogatog programa - niz kulturnih, zabavnih, edukativnih i sportskih događaja i druženja, 10 izvođača
koji će vas svojim nastupima zabaviti, izmamiti osmjeh na lica ili pak nasmijati do suza i 15 aktivnosti kojima ćete ispuniti svoje slobodno vrijeme i pritom se dobro zabaviti.

Jailhouse festival nudi građanima i građankama Lepoglave, kao i ostalim posjetiteljima, priliku da kvalitetno provedu ljetno slobodno vrijeme bez potrebe da za istim sadržajima tragaju po okolnim mjestima ili šire.

Zbog kroničnog nedostatka kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja grad Lepoglava je ljeti pospan i dosadan. Ovim programom želi se pokazati da to ne mora biti tako te da je dovoljno samo malo dobre volje i upornosti da se ova činjenica izmijeni, kažu organizatori.

Pridružite nam se u ovom našem pokušaju da osvježimo Lepoglavu i posjetite neka od događanja koja će zadovoljiti sve aspiracije raznih profila posjetitelja, pozivaju.

Posebnost Jailhouse festivala je u tome što se temelji na volonterstvu što omogućuje mladim volonterima proaktivno sudjelovanje u promjenama i izradi programa za mlade.

Sva ponuđena događanja besplatna su za posjetitelje.

Više o Jailhouse festivalu i o tome koji će izvođači nastupiti otkrili su Mario Žuliček, dopredsjednik Nezavisne udruge mladih, Renato Vuk, voditelj ureda Nezavisne udruge mladih i volonterka Mihaela Špiljak.