Suhopoljski kotlić - koja je tajna dobrog srnećeg paprikaša?

Koja je tajna dobrog srnećeg paprikaša, otkrili su neki majstori na kulinarskom natjecanju u Suhopolju, koje se već 13 put održava u povodu Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe.

Na ovogodišnjem 'Suhopoljskom kotliću' kulinarsko umijeće pokazalo je čak 26 ekipa. Za dobar srneći paprikaš valjalo je dati sve od sebe. Najvažnija je bila priprema kvalitetnih namirnica pa je općina donirala meso, a svaka od ekipa koja se sastojala od minimalno dva člana nosila je vlastite začine, povrće i kotlove.

Višečlani žiri ocjenjivao je pripremljene uzorke paprikaša i odlučio kako su najbolji pripremili  članovi ekipe Branitelji Cabuna. Paprikaš je podijeljen mještanima Suhopolja koji su uz kvalitetnu kapljicu i dobru glazbu uživali i u ostalim mesnim delicijama.