Veliki spektakl u čast Edith Piaf u prosincu u Lisinskom

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u Zagrebu ugostit će 15. prosinca glazbeni spektakl 'Piaf! The Show', najavljen kao slavlje života i glazbe Edith Piaf u izvedbi mlade francuske umjetnice Anne Carrere prozvane jedinom legitimnom nasljednicom legendarne francuske pjevačice.

Premijerno uprizoren 2015. "Piaf! The Show" inspiriran je nagrađivanim filmom "La Vie En Rose" a prati priču o životu pariške dive uz izvedbu njenih nezaboravnih hitova, upotpunjenu posebnom scenografijom i videoprojekcijama u kojima su se našle nikada prije objavljene fotografije poznatih lokacija najromatičnijeg svjetskog grada iz doba Edith Piaf.

Izuzetno karizmatična i talentirana, Anne Carrere glazbenu je karijeru počela graditi od ranih tinejdžerskih dana, a osim pjevanja, učila je glumu i ples u kojem pokriva razne stilove uključujući i modernu inačicu jazz glazbe, stoji u najavi. Dugo vremena već radim u show biznisu, na pozornici i iza nje, dvadeset i pet godina putujem svijetom. No, do današnjeg dana, Anne Carrere je bila i ostala moje najveće umjetničko otkriće. Ona je dijamant prepun prirodnog talenta, rekao je redatelj Gil Marsalla.

Početkom prošle godine 'Piaf! The Show' izveden je u Carnegie Hallu, čime je obilježena 60. obljetnica koncerta Edith Piaf u newyorškom hramu glazbe 1957. godine, a već ima dogovorenih više od četiri stotine nastupa u Europi, Aziji, SAD-u, Kini, Japanu i drugdje.

Preko milijun prodanih ulaznica u više od pedeset zemalja - ne propustite 'Piaf! The Show!', glazbeno slavlje života i glazbe legendarne francuske pjevačice Edith Piaf, poručuju iz Lisinskog.