S nastavom počinju i prvi treninzi

Početkom nastave počinju i treninzi u raznim klubovima u kojima sudjeluju brojni školarci. Ekipa Dobrog jutra provjerila je na zagrebačkom bazenu Utrina kako će ove školske godine trenirati mladi plivači.

Bazen Utrina sportski je objekt sa bogatim sportsko rekreacijskim sadržajem. Pored velikog olimpijskog bazena (50m x 25m), bazena za djecu – za obuku neplivača (10m x 25m) te bazena za skokove u vodu (10m x 23m), bazen Utrine nudi bogate popratne sadržaje: teretana, dvorana za vježbanje te wellness centar sa bogatom ponudom sadržaja.

Na bazenu Utrina svakodnevno se provodi niz rekreativnih programa i tečajeva plivanja, za korisnike svih uzrasta, a što nudi Zagrebački plivački klub otkrio je trener plivanja Petar Kuterovac. Svi zainteresirani mogu doći s djecom na plivačko testiranje svakodnevno od 18 do 19.30 te nakon toga, ovisno o postignutom rezultatu, upisati dijetu u školu sportskog plivanja. Zagrebački plivački klub uz sportske programe nudi i zdravstveno-rekreativne programe za djecu s različitim zdravstvenim problemima.