Prijavi svog najboljeg radnika za nagradu od 30.000 kuna!

Udruga Partner dodjeljuje nagradu od 30.000 kn za običnog radnika ili radnicu. U potrazi smo za zaposlenikom, vrijednim čovjekom koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja, odgovornosti, iskrenosti te tako ostvaruje dodanu vrijednost za klijente poduzeća u kojemu radi, a unutar toga poduzeća širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene, kaže se u projektu.

Cilj je potaknuti drugu perspektivu razmišljanja. Želi se skrenuti pozornost na sve djelatnike, bez obzira na na njihov staž i branšu, koji se u svakodnevnom poslu posebno trude. Nekada taj trud može proći neopaženo, ali mi vjerujemo da su one ‘male stvari’ zapravo jako bitne i da svaka priča koja na bilo koji način promiče vrijednosti koje zastupa projekt ‘Mali svjetionik’ zaslužuje priliku biti ispričana.

Nagrada u iznosu 30.000, 00 kn bruto koju će pobjednik projekta "Mali svjetionik za velike ljude" dobiti nosi ime "Dr. Dražen Glavaš". Simbolika toga je u činjenici da je Dražen tijekom svoga života promicao vrijednosti koje promiče ovaj projekt u poslovnom i privatnom životu. Iz sudjelovanja u projektu isključeni su srednji i viši menadžment.

Novčani fond bit će osiguran djelomično iz partnerskih donacija projektu ‘Mali svjetionik’, a djelomično kroz naplatu poziva javnosti tijekom glasovanja. Sama dodjela bit će održana u sklopu GLS-a, i to 10. studenoga 2018. godine.

Više o tom projektu ispričao je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Kristijan Cinotti, predsjednik udruge Partner.