Brigitte Macron u cameo ulozi u francuskoj seriji "Vestiaires"

Prva dama Francuske, Brigitte Macron pristala je nastupiti u cameo ulozi u epizodi francuske humoristične mini-serije "Vestiaires"  koja se u subotu, 15. rujna prikazuje na programu France 2.

"Kolegama" sa seta je kazala da "je užasavaju kamere i filmska svjetla", no s obzirom na to da je u ovom slučaju riječ o temi koja joj je iznimno bitna, odbacila je strahove i pristala na cameo ulogu u epizodi serije "Vestiaires" posvećene hendikepiranim osobama, piše Le Parisien.

Na molbu producentice programa France 2 Sophie Deloche, koja od početka emitiranja serije prije osam godine kontinuirano poziva brojne gostujuće zvijezde da bi povećala njezinu gledanost, Brigitte Macron odlučila je prihvatiti ulogu.

Odazvala se pozivu kako bi bila korisna i da bi privukla pozornost javnosti na stvari koje su joj bliske srcu, kazao je za francuski list izvor blizak prvoj dami, dodavši kako je Brigitte Macron bilo prilično teško privoljeti da nastupi u cameo ulozi.

Isprva je producentici ogovorila da nije nikada glumila i da je užasava pomisao da nastupi u seriji, otkrio je izvor, ispripovijedavši i da je 17. svibnja Brigitte Macron za vrijeme putovanja vlakom u Bordeaux napamet naučila svoj tekst. Sutradan je u studiju u mjestu Begles u departmanu Gironde bila spremna za snimanje.

Ja sam prva dama samo kada se svečano odjenem. A kad ujutro ustanem, druga priča... Prilagođavam se situacijama i okolnostima. To vam je poput kazališnog kostima, objasnila je tada na setu.