Višnjik - najpopularnija zadarska antistres zona

Sportski centar Višnjik, na kojem se prošloga vikenda igrao Davis Cup, sve je popularniji među Zadranima. Osim članova oko 150 sportskih udruga koje ondje djeluju, njegova su otvorena igrališta postala pravo zdravo okupljalište Zadrana. Kažu da ih na dan posjeti i do 3 tisuće rekreativaca.

U jutarnjim satima, tu su najuporniji. Članovi sportskih klubova. Učenici na satu tjelesnog. Mislim da ovakve uvjete rijetko koji grad u Hrvatskoj ima i ovaj dio Centra može biti na čast svim nama i sportskim djelatnicima i rekreativcima i sportašima i Zadranima, rekao je Ivan Zupčić, profesor tjelesne i zdravstvene kulture.

Ulaganja će biti još - do kraja godine u zgradi bazena uredit će se sportski vrtić, do njega klizalište i rolališe. I ovdje nam nedostaje dječje igralište, igralište za najmlađe koje smo planirali unutar ovih 6000 kvadrata trim staze, rekao je Denis Karlović, direktor SC-a Višnjik.

I ovako se najmlađi dobro snalaze, a oni malo veći, sportski centar koriste i kao mjesto za druženje, nakon treninga. Banine su trenutačno najpopularnija zadarska antistres zona.