Dance workout/flowdance

Marina Cvetnić je fizioterapeutkinja i instruktorica grupnog fitnesa. Zanimljiva nam je jer je na najbolji način spojila dvije sjajne metode i dva programa, te svoja znanja iz fizioterapije primijenila u toj cjelini.

Plesni trening je uvijek privlačan, glazba uvijek daje još više nadahnuća za vježbanje. Plesom razvijamo koordinaciju i motoriku tijela te nas to čini gracioznijima. Vježbe na nogama dakle oblikuju mišiće a usput –plešemo.Flowdance je prva Hrvatska autohtona metoda vježbanja koju je licencirala Helena Lojen Marić. Izvodi se na podu i sve one vježbe koje ste toliko mrzili i koje su vam bile teške kroz plesni pokret su lakše i zanimljivije.

I to je Marina spojila, dodala vježbe za kralježnicu i istezanje te pravilno držanje tijela . Nastao je tako njezin trening koji je brižljivo ispitivala na vježbačicama, korigirala, usavršavala. Danas vodi mnoge skupine i to je ispunjava zadovoljstvom.

Svoja je znanja usmjerila prevenciji, a ne pukom popravljanju zatečena stanja. Svaku je vježbu oblikovala prema pojedincu pa nema odustajanja jer je nešto teže ili komplicirano.

Preporučam vam zato da ako ste u kvartu pokušate i ovaj trening https://www.fit4all.com.hr/fitness-zagreb