Rađa i Dalić na snimanju kalendara 'Velike i male zvijezde'

Novi član Košarkaške kuće slavnih Dino Rađa došao je u Čakovec, na snimanje humanitarnog kalendara 'Velike i male zvijezde' - za pomoć djeci s Downovim sindromom. Akciji se pridružio i izbornik Zlatko Dalić.

Još nedavno je u američkom gradu Springfieldu primljen u Košarkašku kuću slavnih, a danas je u srcu Međimurja pozirao s četverogodišnjim Marinom. Fotografiranje je proteklo emotivno. Svaki put kad dođem u kontakt s tom djecom, tim ljudima, totalno me oplemene, ističe Rađa.

Osjećajan je bio i naš srebrni izbornik, koji je oko sebe okupio mlade reprezentativce. Poruka je jasna - društvo pred ovom djecom ne smije zatvarati oči. Na nama je samo odvojiti ovo malo vremena da učinimo ovakvu lijepu gestu. Za za mene je to lijepa stvar, kaže Dalić.

Velike i male zvijezde prirodne su ispred fotoaparata, ali i kad se svjetla reflektora ugase. Bili su tu Martin Sagner, Smiljka Bencet, Mia Dimšić, voditelji nacionalnih televizijskih kuća, Vanna, varaždinski glumački dvojac Jan i Ljubomir Kerekeš.

Predstavljanje kalendara očekuje se 30. studenoga, a novac je namijenjen za terapije potrebne djeci s Downovim sindromom.