'100 posto zagorsko' u Zagrebu

Nakon Rijeke, Zagorci su se preselili u Zagreb - 9. godinu zaredom manifestacija '100 posto zagorsko' održava se danas i sutra na središnjem zagrebačkom trgu.

Centar Zagreba i ove je godine ugostio ponajbolje zagorske izlagače koji izlažu vrhunske poljoprivredne proizvode uzgojene na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način. Ljubitelji tradicijskih obrta također neće ostati zakinuti za atraktivne proizvode bogate prošlosti. Najmlađe će tako opet razveseliti drveni avioni, muzički instrumenti, lutke, šareni autići, konjići te različiti suveniri Krapinsko - zagorske županije, a ljubitelje ukrasa će razveseliti unikatno ručno rađen nakit vlastite proizvodnje i dizajna.

Uz sve navedeno, tijekom dva dana na središnjem zagrebačkom trgu organiziran je i cjelodnevni kulturno-zabavni program s dva večernja koncerta, predstavljanjem turističke ponude Zagorja - Bajke na dlanu te animacijama i nagradnim igrama za posjetitelje.

'100% Zagorsko' je manifestacija prodajno-izložbenog karaktera čiji je cilj promovirati Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju bogate kulturne baštine i gastronomske ponude.