Body blast - metabolički trening za početak nove sezone

Na samom rubu splitske Marijanske šume, tek nekoliko metara od mora, smjestio se Mint, tvornica fitnessa, kako stoji u njihovom naslovu. Veliki prostor čija stakla gledaju na more, nasmijani treneri i korisnici, vježbači, najbolji su dokaz da ste na pravom mjestu. Body blast nam je preporučila kineziologinja Zrinka Hrvoj koja je osmislila i vodi ovaj centar. Riječ je o metaboličkom treningu idealnom za početak nove sezone.

Dinamičan i visokointezivan trening vodi Magdalena Šourek, kineziologinja čija nas je energija osvojila odmah. Ova majka dvoje djece od kojih jedno ima tek tri mjeseca pravi je uzor svojim vježbačicama koje u njezinom načinu života i rada lako mogu pronaći uzor. Njezina je filozofija jednostavna. Trening je složila prema svojim potrebama i željama, prema načinu života koji vodi sličan mnogim životima drugih žena i okupila veliki broj vježbačica.Rezultati ovog načina vježbanja vidljivi su odmah, no oni pravi rezultati dolaze nakon 6 tjedana redovitoga vježbanja i normalne prehrane. A to je ključna riječ. Nema ekscesa ni dijeta. Jede se više puta u malim obrocima-sve. Pazite da se nakon treninga ne prejedate i uživajte u glazbi i vježbama te životu na mediteranskoj klimi.

Magdalena svoju tromjesečnu bebu doji. Raspitala se, proučava, informirala dojenje i vježbanje te odlučila da će dojiti. To preporuča i svim mladim majkama. Vesela i vrijedan, Magdalena je dio jedne ekipe koja se rijetko viđa. Grupa ljudi posvećenih, zaljubljenih u svoj posao,s različitim programima za svakoga. To i osmjeh, tajna je tvorinice fitnessa Mint.