Massimo: Važnije je što ćete odbiti raditi od onog što ćete prihvatiti

Čak tri nove pjesme su mu među trideset najslušanijih. Nastupi su mu rasprodani tjednima unaprijed, a publiku na zagrebačkoj Šalati oborio je s nogu. Upravo je Klub 7 imao ekskluzivnu priliku s Massimom Savićem prošetati Šalatom i to uoči njegovog koncerta karijere.

Šalatu planiramo odavno napraviti. Dakle, ideja je bila da ćemo ju raditi prije ljeta, međutim kako je jako puno koncerata mi se dogodilo ovo ljeto i kako Šalata tada iskreno još nije bila spremna primiti toliki broj ljudi, onda smo malo pričekali pa da zaokužimo ljetni dio sviranja s ovim koncertom. To je koncert gdje moraš pokazati malo mišiće jer nemamo ispriku da publici pružimo lošu produkciju, otkrio je Massimo.

Sve što radi na dan koncerta je, kaže, ritual. Apsolutno sve što radim je nešto što postaje mnogo značajnije jer je taj dan veliki ispit za mene. Jer, kaže nikada nije pretvorio koncerte ili živo izvođenje glazbe u rutinu.

Massimo je, kaže, snimio stotine i stotine pjesama u životu, ali je njih dvadesetak posebno popularno i stalno se vrte. I ne treba ih biti previše, smatra Massimo. I to je velika sreća - što imam toliko pjesama jer uvijek publika odlučuje koja će pjesma proćii test vremena. U ovom poslu, vjerujte mi, mnogo je važnije ono što ćete odbiti raditi od onog što ćete prihvatiti, kaže. A svojim fanovima poručuje: Hvala vama što gledate, što slušate to što radimo jer znate da nam je stalo.