Istra - nova Toskana Europe

Hrvatska svoju ponudu sve više želi obogaiti kako bi privukla turiste visoke platežne moći. Američka organizacija za luksuzna putovanja Virtuozo uvrstila je našu zemlju među 10 najbržih rastućih destinacija za luksuzna putovanja.

Strani ulagači najviše su zainteresirani za Istru jer kažu da ima največi potencijal u turističkoj ponudi i nova je Toskana Europe. Ista razina ponude tijekom cijele godine, grijani bazeni s kupolama, fitness i spa kuće, uplate u kripto valutama, samo su neke od pogodnostima koje s e nude u luksuznim vilama.

Vodimo vas u vilu Aqua!


Iako ima i Hrvata koji uživaju u ovom luksuzu, gosti su ipak najčešće stranci iz svih dijelova svijeta pa čak i iz daleke Australije. Osim turista koji dolaze uživati u ljepotama Istre u ovakvim luksuznim vilama često se odmaraju glazbenici i druge poznate osobe, a ne rijetko se organiziraju i razni eventi, posebno vjenčanja i kulinarske manifestacije. Ako gost poželi nekog odrežđenog chefa ili želi prijevoz do Puče ili Rovinja, i to će mu biti sređeno kao i lista vina po želji.

Ovaj smještaj potrebno je rezervirati godinu dana unaprijed, ovisno o sezoni cijene se kreću otprilike 6.000 eura za 7 noći u najvećoj sezoni. Vile su otvorene preko cijele godine zbog golf igrališta koje se nalaze u sklopu kompleksa posebno zanimljivo golferima.

Kako bi odgovorili prohtijevima najzahtijevnijeg gosta nije dovoljan samo dobar smještaj nego i drugi sadržaj. Iznajmljivanje luksuznih jahti na jedan dan sve je popularniji među gostima koji vole biti fleksibilni.