Darko Rundek i Ekipa 'postapokaliptično' u studenome u Tvornici kulture

Zagrebačka Tvornica kulture ugostit će 23. studenog Darka Rundeka, koji će sa svojim bendom Ekipa u preuređenom klubu u Šubićevoj izvesti 'postapocalypso' koncert hitova iz Rundekove glazbene radionice, ne zaobilazeći klasike u kojima je prisutan duh Haustora.

Kako se ističe u najavi, nakon što je u prosincu prošle godine na finalu turneje "Apocalypso Now", kojom je obilježio 20. obljetnicu izlaska albuma "Apokalipso", napunio Veliku dvoranu Doma sportova u Zagrebu održavši jedan od najboljih domaćih koncerata 2017. godine, Darko Rundek i njegov bend okupljen pod imenom Ekipa sprema se za pravi postapocalypso nastup u Tvornici.

U Ekipi je Rundek okupio mlade sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića i Roka Crnića, koji su stali uz stariju postavu koju čine Dušan Vranić, Isabel i Igor Pavlica.

Sudeći prema dosadašnjoj praksi, osim Apokalipso na set listi koncerta nazvanog "Zvuk oluje" u Tvornici, naći će se pjesme poput "Ruke", "Tranzit", "More", "Crni dusi", "Makedo", "Otok", "Ima ih", "Carmela", "Tamni jorgovan", te duh Haustora prisutan u klasicima "Šal od svile" i "Šejn".