Moby najavio izlazak memoara "Then It Fell Apart" za 2019.

Američki glazbenik Richard Melville Hall, poznatiji pod umjetničkim imenom Moby najavio je izlazak memorara "Then It Fell Apart" za 2019., piše The Rolling Stone.

Radi se o putovanju u tamno srce slave i demonima koji vrebaju iza sjaja životnog stila slavnih, napisao je Moby na twitteru za nastavak svojih memoara iz 2017.

"Porcelain: A Memoir".

U ljeto 1999. Moby je objavio album koji je definirao tisućljeće, "Play". Poput albuma koji definiraju generaciju, "Play" je bio sveprisutan i katapultirao je Mobya u superzvijezde. Odjednom se družio s Davidom Bowiejem i Lou Reedom, Christinom Ricci i Madonnom, uzimajući ecstasy za doručak, ispijajući svaki dan litre votke i spavajući s modelima. Bila je to dijeta koja nije mogla trajati. A onda se sve raspalo, stoji u priopćenju izdavačke kuće Faber Books, koja će objaviti memoare 11. lipnja 2019.

Poznati američki komičar i voditelj Stephen Colbert rekao je za "Then it fell apart" da "nekako ta kronika duge, tamne noći duše uključuje smiješne priče u kojima su Trump, Putin i uistinu zbunjujući niz degenerika".