Pozitivna energija i vrhunski provod na Pečenkijadi u Slavonskom Brodu

Slavonskobrodsko kupalište Poloj ovoga je vikenda bilo pretijesno za tisuće posjetitelja koji su prekrasan jesenski dan odlučili provesti na obali Save. Moto klub Brod organizirao je još jedno druženje koje je okupilo više od 150 ekipa iz nekoliko zemalja. Svi okupljeni natjecali su se u pečenju pečenke a tamo je bio i odabrani tim Dobro jutro Hrvatske.

Prije nego motori pođu na zasluženi zimski počinak, sezona moto vožnji u Slavonskom Brodu završava najvećim oktanskim druženjem u listopadu. Zamišljena kao druženje prijatelja iz slavonskih moto klubova, ova manifestacija u deset je godina prerasla sve planove i očekivanja organizatora. U grad na Savi tako stigne nekoliko stotina gostiju. Uz domaće posjetitelje na Poloju zna biti i nekoliko tisuća ljudi.

Na ovom "bajkerskom" događaju svi su i domaćini i gosti. Loših vjesti niti politike nema - što je vrhunski recept za nevjerojatnu količinu pozitivne energije i vrhunskog provoda. Sve to začinjeno natjecanjem u pečenju odojaka.

Iako pobjednika u druženju nema, na tradicionalnoj desetoj Pečenkijadi prvo mjesto zauzeo je Moto klub s Korčule. Uz domaće goste, najbrojniji su bili članovi moto klubova iz Bosne i Hercegovine i Slovenije koji su već sada svoje mjesto rezervirali na slijedećoj Pečenkijadi. Ali i 16. međunarodnom susretu bikera koji se u Slavonskom Brodu organizira svake godine početkom svibnja.