Crobran - hrvatska obrambena borbena vještina

Moderni način života nosi svakodnevne izazove. Kako svladati strah, naučiti zaštititi sebe i svoje najbliže, kako preživjeti napad? U klubu Crobran razvili su učinkovite vještina samoobrane nastale kao spoj tradicije i najsuvremenijih metoda urbanog preživljavanja.

Crobran - udruga za hrvatska borbena učenja njeguje i proučava hrvatsku kulturnu baštinu i podučava samoobranu. Crobran je obrambena borbena vještina koja ima  svoj program, učenje, mudrost i sve što jedna vještina treba imati. Osnivač je profesor kineziologije i stručnjak za sigurnost, gospodin Gordan Krajačić.

Gospodin Krajačić iza sebe ima 27 godina trenerskog rada, bio je instruktor samoobrane za vojsku i policiju, podučavao je samoobranu u najopasnijim uvjetima u Iraku i Afganistanu. Kada je osmišljao Crobran, osnovna ideja bila mu je brza i učinkovita samoobrana.

Oni koji treniraju Crobran kažu da je izuzetno učinkovit te da su nakon nekoliko treninga bili spremni za samoobranu. Gospodin Gordan Krajačić posebno je ponosan što je ljubav prema Crobranu prenio i na svoju djecu. Svi oni koji žele, Crobran mogu trenirati na tri lokacije. Onima koji žele naučiti samoobranu Crobran će pomoći da se osjećaju sigurnije.