Večer francuske šansone u zagrebačkom KNAP-u

Radovan Prstačić i Orkestar La Bohème najvećim će hitovima G. Becauda, J. Brela, M. Legranda i legendarnog C. Aznavoura večeras dočarati francusku šansonjersku scenu i pružiti posjetiteljima zanimljiv glazbeno-scenski doživljaj.

Iz kulturnog centra na zagrebačkoj Pešćenici pozivaju publiku da u 20 sati zakorači u atmosferu i nostalgične prizore umjetničkog Pariza i prošeće pariškim bulevarima, kafićima, kabaretima i čarobnim ulicama Montmartrea.

Radovan Prstačić je 'šansonjer od malih nogu, nastupao je u brojnim francuskim orkestrima kao što je Grand Orchestre Jacquesa Vila te je surađivao s velikim glazbenim imenima, najavljuju iz KNAP-a dodajući da uz vlastite obrade poznatih šansone, on izvodi i autorske pjesme.

Orkestar La Bohème, mješoviti instrumentalni sastav eminentnih glazbenika, već duže vrijeme surađuje s Radovanom Prstačićem i svojim interpretacijama dočarava autentični ugođaj tradicionalne francuske šansone a čine ga Marjan Krajna (harmonika), Antun Stašić (violina), Pere Ištvančić (bas), Mario Igrec (gitara) i Ranko Purić (bugarija).