Gost restorana u ručku pronašao biser

Stanovnik New Jerseya, dok je objedovao u restoranu plodova mora sa svojim prijateljem, pronašao je u svome ručku biser, javljaju američki mediji.

Rick Antosh
(66) zagrizao je u svoje jelo s kamenicama u Grand Central Oyster Baru te pronašao biser veličine graška, koji bi mogao vrijediti pozamašnu svotu novca, prema vlasniku DSL Pearl prodavaonice na Manhattanu Eddiju Liviju.

"Vrijednost se procjenjuje prema čistoći, sjaju i zaobljenosti", rekao je Livi za New York Post dok je ispitivao fotografiju bisera."Nije baš zaobljen te ima crnu točku koja se može ili ne može ukloniti. Za nešto u ovom stanju, za kupca koji to stvarno želi, maksimalno, platit će 2000 do 4000 dolara", objasnio je Livi.

Antosh je ručak platio 14,75 dolara. "Već 28 godina radim ovdje. Ovo je tek drugi put da sam vidio nešto slično. Dnevno prodamo preko 5000 kamenica", rekao je izvršni direktor restorana Sandy Ingberg.

Antosh kaže kako još nije odlučio što će sa biserom. "Definitivno ću se vratiti i pokušati pronaći još koji biser. Nikad se ne zna".