S Hladnim pivom doček 2019. na zagrebačkom Trgu bana Jelačića

Spektakularni doček Nove godine, uz "Četiri tenora", "Hladno pivo" i DJ Akademiju, bit će upriličen na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, uz tradicionalni ponoćni vatromet, najavljeno je na konferenciji za novinare s koje je gradonačelnik Milan Bandić pozvao sugrađane da u novogodišnjoj noći dođu na Trg.

-
Pozivam sve naše sugrađane, drage Zagrepčanke i Zagrepčane, da nam se pridruže na Jelačić placu. Neće biti snijega, neće biti jako hladno i uvjeren sam da ćemo napraviti pravi tulum, poručio je gradonačelnik Bandić. Okupljene građane i goste glavnog hrvatskog grada u Novu godinu na Trgu bana Jelačića uvest će DJ, "Četiri tenora" uz pratnju Revijskog orkestra i bend "Hladno pivo". Zagrijavanje će početi na Silvestrovo u 21.30, okupljene će zabavljati renomirani DJ-i okupljeni u projektu DJ Akademija. Riječ je o prvoj hrvatskoj školi za DJ-eve, pokrenutoj 2005., jedinoj takvoj instituciji u ovom dijelu Europe.

Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu će u 22.30 stići Četiri tenora - Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak koji će uz pratnju Revijskog orkestra i pod dirigentskom palicom Dinka Apellta, izvesti agramerske pjesme. 

Potom će na pozornicu doći gradonačelnik Bandić koji će, uz već tradicionalni vatromet, u društvu sa sugrađanima, odbrojavati posljednje minute ove godine te svima čestitati Novu 2019.

U prvim minutama Nove godine, na Trgu bana Jelačića nastupit će "Hladno pivo". Nastup tog zagrebačkog benda bit će kruna proslave njihovog 30. rođendana. Frontmen "Hladnog piva" Mile Kekin je putem video-poruke poručio da svoju 30. obljetnicu završavaju na najljepši mogući način, na Trgu bana Josipa Jelačića, s dočekom Nove godine. Poručio je da će "Hladno pivo" još jednom pokazati što su radili zadnjih 30 godina.