Obožavatelji hvale Kate Hudson zbog fotografije na kojoj doji kćer

Američku glumicu Kate Hudson korisnici društvenih mreža i njezini obožavatelji pohvalili su jer je podijelila fotografiju na kojoj doji svoju tromjesečnu kćer u pauzi snimanja.

- Premda vi morate radite, djeca moraju jesti, napisala je pokraj fotografije koju je snimio Nino Munoz. Njezini obožavatelji obasuli su je mnoštvom pohvala i izraza divljenja, zahvaljujući joj što promovira dojenje.Unatoč tomu što je fotografija savršena jer je Hudson filmska zvijezda, brojne majke znaju koliko je teško "žonglirati" između posla i majčinskih obveza.

Gostujući u emisiji The Today Show glumica je kazala: "Stalno dojim kćer i nastojim balansirati između posla i dojenja, što je problem mnogim majkama".

Hudson ima još i dvojicu sinova, petnaestogodišnjeg Rydera iz braka s glazbenikom Christom Robinsonom i sedmogodišnjeg Binghama s glazbenikom Matthewem Bellamyjem.

Otkrila je da bi sa svojim sadašnjim partnerom Dannyjem Fujikawom mogla imati još djece.

- Oduvijek sam mislila da ću imati šestero djece. Nakon Rydera i Binghama mislila sam..., ma neću imati više djece, a onda sam upoznala Dannyja i eto djevojčice. Ali mislim da bih mu morala roditi sina, rekla je.