Čokolada govori univerzalnim jezikom - jezikom užitka

Da ljubav prema čokoladi može prerasti u ozbiljan posao uvjerila se i Osječanka čiji originalni slatki proizvodi osvajaju simpatije brojnih sugrađana.

Vlasnica Veselog vagona, obrta za proizvodnju čokoladnih slastica, svoju je poduzetničku priču započela izradom božićnih darova, a danas uz niz konditorskih proizvoda dizajnira i vlastitu ambalažu.

Bilo da je riječ o proizvodnji pralina, čokolade s kandiranim voćem ili darovnih čokoladnih pakiranja, rad na novim okusima ono je na čemu Margareta Vučak gradi vlastitu poduzetničku slobodu. Priznaje da joj je izrada slastica jedan od najboljih oblika spajanja ugodnog s korisnim.

Čokolada za mnoge govori univerzalnim jezikom - jezikom užitka. Omiljena slastica daruje se u znak ljubavi ili poštovanja, a Osječani ju često kupuju i radi brojnih zdravstvenih dobrobiti.

Da je pozitivne emocije ponekad teško opisati riječima slaže se i Helena, jedna od glavnih pomagačica u Veselom vagonu. Drži da svaki dobar čokoladni proizvod mora pratiti i zanimljiva priča.

Za izradu originalnih čokoladnih slastica potrebno je mnogo truda i odricanja, no priznaje osječka čokolatijerka, nema veće nagrade od zadovoljnih kupaca.