Brad Pitt i Charlize Theron navodno u vezi

Holivudski glumci Brad Pitt i Charlize Theron navodno su u vezi prema britanskom Daily Mailu, nakon što su bili viđeni zajedno na prikazivanju filma "Roma" u hotelu Chateuau Marmont u zapadnom Hollywoodu. Novopečeni par navodno je upoznao bivši partner Charlize Theron, Sean Penn oko Božića te se već mjesec dana viđaju u Bradovoj vili u Los Felizu.

Charlize još nije upoznala Bradovu djecu Zaharu (13), Shiloh (12), Vivienne i Knox (10) te Maddoxa (16) i Pax (14), koju ima iz prethodnog braka s oskarovkom Angelinom Jolie. Theron također ima dvoje posvojene djece.

- Viđaju se često prošlih mjesec dana. Prijatelji su već neko vrijeme, ironično, preko Charlizinog bivšeg, Seana (Penna), i stvari se zahuktavaju. Pitt se pridružio Theron u kutu bara. Ona je bila s koktelom od votke, a on se držao mineralne vode, rekao je izvor za Daily Mail.

Brad Pitt se ostavio alkohola nakon priznanja da je upravo to bio glavni problem i razlog raskida s bivšom suprugom Angelinom Jolie. Glasnogovornici glumaca nisu imali komentara.