Otkrivamo zvijezde show programa na Dori 2019.

Doru 2019. će otvoriti Franka, atraktivnim nastupom uz pratnju plesača, te zanimljivom kombinacijom pjesme Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, i dviju drugih svojih uspješnica. A zvijezda show programa bit će Vanna, koja nas je 2001. i sama uspješno predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom "Strings of My Heart".

U show programu, nakon što čujemo svih 16 natjecatelja, pred publiku će izaći mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi Mia Negovetić te uzdanik A strane i dečko koji je do sada jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga Dino Jelusić. Oni će zajedno izvesti medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Atraktivan i izuzetno zanimljiv udaraljkaški sastav Sudar Percussion izvest će skladbu Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena Stardust.

Što će se u Opatiji događati tijekom "Glazbenih dana HRT-a" od 14. do 16 veljače i kako će ih gledatelji pratiti na programu HRT-a u emisiji Dobro jutro, Hrvatska otkrio je voditelj projekta "Glazbeni dani HRT-a" u Opatiji Željan Klašterka: