Dražen Siriščević kao kraljica sambe najavio 'Lisinski pleše pod maskama'

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski proslavit će u subotu, 23. veljače, deset godina fašničke tradicije 'Lisinski pleše pod maskama' uz kultni rock-band Psihomodo Pop te brojna događanja i aktivnosti unutar dvorane.

Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunit ćemo vrhunskom karnevalskom zabavom,  najavio je ravnatelj dvorane Dražen Siriščević koji je na konferenciju za novinare stigao plesnim korakom odjeven u plesačicu sambe.

Time je najavio nastup brazilskih plesačica Brasil Bahia Show, koje će dizati temperaturu do – kako je rekao - točke vrelišta.

Na karnevalskoj zabavi u Lisinskom nastupit će i splitski Disco Magic BandMak Teatar, iluzionist Catarza, kolektiv Cirkorama, Zagrebačke mažoretkinje i DJ King Kong.

Nezaboravna večer potrajat će dugo u noć,  najavio je Siriščević te istaknuo da najbolje maskirane posjetitelje očekuju bogate nagrade.

Program Disco Magic Banda predstavila je disco kraljica Sugarlove. Taj splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena donijet će u Lisinski vrući disco ritam na kostimiranom tulumu sa starim hitovima koje vole sve generacije.

Frontmen Psihomodo Popa Davor Gobac najavio je da će  njegov bend svirati svoj klasični repertoar i dati presjek zadnjih 35 godina svoje karijere. Bend će biti kostimiran, a kakve će maske nositi ostat će iznenađenje do zadnjeg trena. 

Artist Mak Teatra Leonardo Krakić najavio je dinamičke točke akrobata, žonglera i klauna, pune čarolije i nestajanja. Sigurni smo da ćete uživati,  istaknuo je Krakić, a ravnatelj Dvorane pozvao je sve građane na nezaboravnu večer koju se, istaknuo je, ne smije propustiti.