Zadarski zimski trening za ljeto

Znate kako je ugodno zimi ušuškati se i sanjariti o ljetu? Sigurno ste  doživjeli i taj osjećaj "kreativne" panike, kada stiže ljeto i vrijeme je za povratak u formu!

E da se to i ove godine ne bi dogodilo, šaljemo vas na zimski trening za ljeto kod kineziologinje Ine Bogut i njezina tima. U kratkom videu, koji vam ova talentirana trenerica daruje s još dvojicom trenera Leopoldom Šindijom i Ivanom Dellaviom, vidjet ćete, a ako budete vježbali i osjetiti, svu snagu ovog treninga. On je osmišljen za sve rekreativce koji vole izazvati tijelo i u kratkom roku vidjeti rezultate.

No ono što je kod Ininog treninga i njezinih suradnika mnogo važnije jest da ovdje nije riječ samo o fizičkom angažmanu već i o stvaranju pripadnosti grupi, prijateljskoj sredini, socijalizaciji pa je svaki težak trening lakši.

Ovi se rekreativci druže i izvan dvorane, odlaze na izlete, priređuju   humanitarne akcije. Priznajte da je svatko od nas ljepši kada je zadovoljan ne samo oblikom svojih mišića već i unutarnjim mirom.

A trening je, nećemo lagati, težak! Ipak sa smiješkom i uz upute, brigom da svaka vježba bude pravilno izvedena, sat brzo prođe.

Treninzi su različiti i zanimljivi. I još nešto. Odmor! Važno je i odmoriti se pa je jedan trening posvećen vježbama istezanja i jačanja leđnih i trbušnih mišića. Možete se dakle i korisno odmarati.

Više o ovim vrijednim ljudima, Ini i treningu na FB stranici Zadarsko ludilo.