Luka Nižetić: "Brutalero je pisan jezikom ljubavi"

Luka Nižetić oglasio se prvi put nakon Dore gdje je s pjesmom "Brutalero" odnio treće mjesto. Žiriju i gledateljima više od njegove izvedbe svidjela se izvedba Roka Blaževića s pjesmom "The Dream" koji je na kraju odnio pobjedu, te mlade Lorene Bućan i njezine "Tower of Babylon" koja je završila na drugom mjestu.

Luka je gostovao jutros u Dobro jutro, Hrvatska i govorio je o nastanku pjesme "Brutalero". Kazao je da je pjesma čista igra i zabava, a pisana je jezikom ljubavi.


View this post on Instagram

Puno se ovih dana priča o #brutalero tekstu no nema vam tu velike filozofije. Čitajte ovaj tekst kao čistu igru i zabavu, ne tražite prijevod jer pjesnik to nije niti htio. Htio je samo pokazati kako GLAZBA kao ni LJUBAV nema granica. Pomicanje ili čak brisanje granica, to je smisao ŽIVOTA pa tako i smisao ove PJESME! Volim koga hoću i kako hoću, pjevam što hoću i kako hoću! A sad, učite tekst da ga možemo pjevati na koncertima! VOLIM VAS BRUTALERCI MOJI ❤ #brutalero #mariomihaljevic La papagero manesto logopero e va cara lingua ye nasto quanto tengo pa La vitagere monbido perticido e no uniperzo balido pereo e mono HERO ESTO FUSBALERO BOMBA BOMBA LERO QUA HERO ESTO BRUTALERO KADA VOLIM JA AMORERO MONA SINGA PERO BALCANERO MA TULA BINGA SERO AMORERO MONA SINGA PERO BALCANERO MA TULA BINGA SERO Karalalana popesta bolinare por ne core bandiere mi vesta perdona volim sve La namanara konkreta siniredo per te virilare poleto parada e mone HERO ESTO FUSBALERO BOMBA BOMBA LERO QUA HERO ESTO BRUTALERO KADA VOLIM JA AMORERO MONA SINGA PERO BALCANERO MA TULA BINGA SERO AMORERO MONA SINGA PERO BALCANERO MA TULA BINGA SERO Como chici kontrare djunga e marla kopiti chupa chupa a chupa herco skupa voliti HERO ESTO FUSBALERO BOMBA BOMBA LERO QUA HERO ESTO BRUTALERO KADA VOLIM JA AMORERO MONA SINGA PERO BALCANERO MA TULA BINGA SERO AMORERO MONA SINGA PERO LUCANTERO MA TULA BINGA SERO

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on
Osvrnuo se na nastup na Dori, prezadovoljan je da su uspjeli ostvariti ono što su i zamislili, zahvalio je HRT-u koji je podržao zamisli. Reakcije su savršene, kao i komentari, a za prva tri mjesta na Dori koja su odnijeli Splićani, Luka kaže da je to već učestala situacija i da je često tako.