Chosen - Izabrani

Lovro Maltar bivši je sportaš i reprezentativac taekwondoa. Svoje je znanje oblikovao u trening koji je nazvao Chosen ili Izabrani. Namijenjen je rekreativcima u dobroj formi koji su odlučili pomicati granice svojih mogućnosti uz potporu skupine.

Riječ je o kombinaciji raznih funkcionalnih vježbi sastavljenih i osmišljenih u međusobnoj ovisnosti. Središnji vježbač daje tempo i svi ovise o njemu. Bodrenje je sastavni dio treninga jer dok središnji vježbač ne završi vježbu na zadovoljavajući način svi ostali moraju ponavljati svoju. Utrka s vremenom i kvalitetom izvođenja stimulativna je i vesela.Trening "Chosen"  utječe na razvoj  motoričkih sposobnosti, koordinaciju, fleksibilnost. Izdržljivost i brzina znatno će se povećati, a smanjit će se potkožno masno tkivo. Vježbe i izazovi su različiti pa to doprinosi zanimljivosti treninga.

Osim fizičkog napretka postizanjem sinergije grupe razvija se i osjećaj zajedništva što je važno na psihičkoj razini za sve. Sve o Izabranima je na tower-fitness.com.