'Nevjerojatan događaj' u Exitu

Premijera obnovljene predstave 'Nevjerojatan događaj' u režiji Ivice Boban održat će se u srijedu, 6. ožujka, u Teatru Exit  u Zagrebu.

Ova nagrađivana predstava premijeru je imala u Kazalištu KNAP 2014. godine, a radi se o komadu koji na humoran način problematizira traumatičnu stvarnost.

Teatar Exit najavljuje virtuoznu kazališnu i glumačku igru, punu kalamburičnih zapleta u stilu suvremene komedije dell' arte. Četvero mladih glumaca (Filip Detelić, Anja Matković, Tara Rosandić i Erna Rudnički)  transformirat će se snagom svog talenta i zavidnom vještinom u dvadesetak likova koji su se jednog dana našli u vrtlogu nevjerojatno turbulentnog događaja, stoji u najavi premijere.

Predstava 'Nevjerojatan događaj' na rubu zbilje i fikcije problematizira sve težu i za mnoge nepodnošljivu svakodnevnicu, borbu za opstanak i rješavanje svih nemogućih, ali bolno stvarnih problema i bezizlaznih situacija tranzicijskog neo-liberalno kapitalističkog vremena kojem živimo, ističe autorski tim.

Ekipa emisije Dobro jutro, Hrvatska javila se s posljednjih priprema za premijeru obnovljene predstave u Teatru Exit gdje je razgovarala s redateljicom predstave Ivicom Boban, te glumicama Tarom Rosandić, Anjom Matković i Ernom Rudnićki: