James Corden drugi put domaćin dodjele nagrada Tony

Britanski glumac i komičar James Corden, voditelj popularnog The Late Late Showa na američkoj televiziji rekao je da je "oduševljen" što će drugi put biti domaćin dodjele nagrada Tony koja će se održati u New Yorku.

-
Broadwayska zajednica jako je draga mojem srcu i iznimno sam ponosan što ću sudjelovati u ovoj posebnoj noći, kazao je Corden. Dodjelu Tony Awardsa iz 2016. godine, čiji je tada bio domaćin, zasjenila je masovna pucnjava u gay klubu u Orlandu.

Britanski je komičar tada govorio o raznolikostima Broadwaya, istaknuvši da je - kazalište mjesto gdje su pripadnici svih rasa, vjera ili spolne orijentacije jednaki i voljeni. Istaknuo je da mržnja neće nikada pobijediti.

Corden je i sam dobitnik nagrade Tony za najboljeg glumca u kazališnoj predstavi "Jedan sluga, dvojica gospodara" iz 2012. godine.

Nominacije će biti objavljene 30. travnja, a trosatna svečanost će se, u prisutnosti brojnih slavnih glumačkih i glazbenih zvijezda održati 10. lipnja u njujorškoj dvorani Radio City Music Halla.