I šibensko zaleđe u prestižnom gastro-vodiču

Uz Michelinovu zvjezdicu koju je nedavno potvrdio poznati šibenski restoran, i šibensko zaleđe našlo se u prestižnom gastro-vodiču. Konoba u Konjevratima dobila je Michelinovu oznaku Bib Gourmand - oznaku za kvalitetu po pristupačnim cijenama. Taj naslov u Hrvatskoj ima tek 8 ugostiteljskih objekata, u Dalmaciji svega 3.

Državna cesta D33. Na pola puta između Šibenika i Drniša smjestila se - kuća dobre spize.

A prepoznali su je i gosti i gastro-znalci. Bez obzira je li riječ o pečenom odojku, rižotu po receptu Vinkova oca ili kolačima. Povoljne recenzije i brojna priznanja - nižu se jedan za drugim.

Ne govori šjor Vinko nikad u jednini. Jer sve što je ostvareno u 15 godina dugoj tradiciji, ostvareno je zajednički, uz zalaganje cijele obitelji. Put od jednog roštilja na otvorenom do konobe s restoranskim manirama i mirisima jela Dalmatinske zagore posut je mukom, trudom, ali i ljubavlju, željom, voljom svih članova obitelji Krnić.

Postoji i ona druga, radnička obitelj. Zaposleno je kod Krnića 18 osoba, radi se cijelu godinu. A svih 365 dana na umu je samo jedno - pružiti gostu kvalitetu. I ne misle Krnići, na krilima uspjeha, širiti posao. Već samo zadovoljstvo među onima koji navrate u ovu kuću dobre spize!