Funkcionalni step aerobic

Uvijek je zadovoljstvo vježbati s Larisom Drinković Škalic. Njezina energija i nadasve stručnost ne mogu vas ostaviti ravnodušnima. Sve je na Larisinu satu promišljeno. Koreografija, način izvedbe, posvećenost vježbačima, metodika postizanja cilja.

Iako step nije više u fokusu fitness svijeta, mnogima je to omiljena rekreacija. Višestruko koristan zbog stjecanja kondicije, koordinacije, spretnosti i naravno snage, iskoristiv je za zanimljive koreografske cjeline. I tu Larisa Drinković Škalic briljira.

Zanimljivo, ali i teško. Ipak lako dolazi do vježbača i zbog poticajne glazbe koju ritmički pravilno slijedi. Razvija se tako i motorička sposobnost, a zabavno je. Dodavši elemente funkcionalnog treninga, obogatila je step-cjeline a program učinila boljim i svrhovitijim.

U Pump'n Jumpu  naći ćete mnoge zanimljive treninge i vrsne trenere. U tom centru dobit ćete i nutricionističke savjete pa će vaše vježbanje biti učinkovitije. Pula nas svaki put  ugodno iznenadi programima a ljudi poput Larise idejama. Više je na pumpnjump.hr.