Harry i Megan - novi rekorderi Instagrama

Princ Harry i supruga Megan ostvarili su rekord u brzini kojom su privukli milijun pratitelja na Instagramu, objavila je u srijedu Guinnessova knjiga rekorda.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa otvorili su zajednički profil u utorak i za 5 sati 45 minuta već ih je pratilo milijun osoba.

Prethodni rekorder je bio južnokorejski pjevač K-pop Kang Daniel, kojem je za to trebalo dvostruko više vremena  (11 sati i 36 minuta).

On je u tome pothvatu za samo nekoliko minuta bio brži od pape Franje (12 sati). U srijedu je Instagram stranicu mladog kraljevskog para nazvanu "sussexroyal" pratilo 2,7 milijuna pretplatnika.

- Dobrodošli na naš službeni Instagram profil, veselimo se što ćemo na njemu dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne objave, napisali su Meghan i Harry u njihovoj prvoj i za sada jedinoj objavi popraćenoj nizom zajedničkih fotografija.

Nekoliko tjedana prije rođenja njihova prvog djeteta, Meghan se tako vratila na društvene mreže nakon što je dosta prije braka s Harryjem u svibnju 2018. zatvorila svoj blog "The Tig" i profil na Instagramu.