Vojko V. u Nedjeljom u 2 "pregrijao" YouTube

Nakon prošlotjedne emisije "Nedjeljom u 2", u kojoj je Aleksandar Stanković, već dan poslije proglašenja Porina u Opatiji, ugostio trostrukog porinovca, splitskog repera Vojka V. – ista je u samo prva četiri dana zabilježila već više od 118.000 pregleda na YouTube kanalu HRT-a.

- Emisija s Vojkom V. bila je najgledaniji sadržaj iz Hrvatske i peta po redu gledanosti na YouTube kanalu, što je svojevrstan HTV-ov rekord. Ispred su samo spotovi iz Srbije i jedan strani spot. Za ilustraciju, Severina sa svojim spotom (otprije dva tjedna) je 16. najgledanija emisija na hrvatskom YouTubeu trenutno. Stoga je gost očito bio pogođen i dobro tempiran, a tako će biti, nadam se i ove nedjelje. Iako YouTube gleda specifična i mlađa publika, a "Nedjeljom u dva" malo šira i publika koju više zanima politika, rekao nam je Stanković, koji će ove nedjelje ugostiti još jednog aktualnog sugovornika, predsjednika SDP-a Davora Bernardića.

Govorit će o padu rejtinga stranke, europarlamentarnim izborima, ekonomskim problemima u zemlji te izgubljenom sudskom sporu s Antom Ramljakom.





Nedjeljom u dva pratite i preko multimedijske usluge HRTi, u čijoj videoteci možete pronaći i emitirana izdanje.