Mick Jagger nakon operacije: Osjećam se puno bolje

Mick Jagger je u poruci koju je jučer objavio na Twitteru rekao da je operiran i da se osjeća puno bolje i tako umirio ljubitelje Rolling Stonesa koji su bili zabrinuti zbog operacije za koju mediji pišu da je bila na srcu.

- Hvala svima na porukama potpore. Osjećam se sada puno bolje i oporavljam se. Hvala i bolničkom osoblju na njihovu sjajno obavljenom poslu, napisao je slavni 75-godišnji britanski rocker koji je navodno operiran u New Yorku, ali tu informaciju nisu službeno potvrdili iz njegova okružja a ni on sam.Rolling Stonesi su objavili da 17 koncerata koje su od 20. travnja do 29. lipnja trebali održati u Sjevernoj Americi odgađaju jer su liječnici rekli Micku Jaggeru da ne može ići na turneju jer se mora liječiti.

Sam pjevač se ispričao publici u poruci objavljenoj na Instagramu u kojoj je rekao da je "jako razočaran", ali da se "što prije" planira vratiti na pozornicu.Ne zna se točno o kakvoj je operaciji riječ, ali glazbeni portal Billboard piše da je riječ o zamjeni srčanog zaliska. Isti portal navodi da operacija nije bila na otvorenom srcu, nego su kirurzi primijenili lakšu metodu koja ne zahtijeva otvaranje prsnog koša.