Škoro: "Neka institucije rade svoj posao"

Nakon što su Katarina i Pero u subotnjoj emisiji Zvijezde pjevaju, u svom drugom nastupu, izveli rock-hit Motori, Barbara je imala zamjerku na odabir pjesme jer joj frizura nije dozvoljavala mahanje kosom!

Katarina je zato, rekla je, raspustila kosu ustvrdivši kako je poslušala i savjet članice žirija Remi te nije bila plaha interpretirajući pjesmu. Barbara se potom našalila kako je par zanemario sigurnost te je "vozio bez kaciga", ali i da ne zna što im još može zamjeriti "prometni policajac" Škoro.

- Ja ću svoje izlaganje podijeliti u dva dijela, istaknuo je Škoro dodajući kako će se prvo osvrnuti na sam nastup. - Nije ovo bilo lagano u ovakvom žanru. Naš Pero, naša dika slavonska, rockerska - poždere mnoge! Dobro si se držala, rekao je Katarini te spomenuo i kako je zamjetno bilo, u onom dijelu kada je mahala kosom, da je pratila i neke njegove nastupe, što mu se iznimno dopalo.

U drugom dijelu šaljivog osvrta Škoro je dao do znanja kako jako dobro čuje! Pogledajte kome se obraćao i što je rekao. Usto, naglasio je i kako neće biti uvučen u sukob s Ministarstvom unutarnjih poslova te izjavio ono što "nijedan predsjednik dosad nije": Neka institucije rade svoj posao!

Naposljetku je i kao "predsjednik" žirija protestirao protiv činjenice da članica njegova užeg kabineta Valentina nije rekla ništa o izvedbi para. - Institucije će raditi svoj posao Barbara, bio je i dalje odlučan!

Par se potom vratio na pozornicu kako bi čuo Valentinino mišljenje, a Katarina je čak bila spremna još jednom i otpjevati pjesmu.

Katarina i Krešo napustili su 6. emisiju showa, a iduće subote zvijezde u polufinalu ponovno pjevaju po dvije pjesme, među kojima i pjesmu mentora.
Zvijezde u polufinalu showa pjevaju i pjesmu mentoraOsim na Prvom programu, emisiju ćete moći pratiti i preko multimedijske usluge HRTi.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.