Već u polufinalu bili su sjajni, što nas tek čeka u subotu?

Pred nama je velika završnica osme sezone showa Zvijezde pjevaju u kojoj ćemo doznati koji će par ponijeti titulu pobjednika! Hoće li to biti Ashley i Bojan ili Tara i Dino?

Iako bez pjevačkopg iskustva na sceni, naša Amerikanka Ashley Colburn sjajno se snašla uz svog mentora Bojana Jambrošića u showu Zvijezde pjevaju. A što reći za blistave Taru Thaller i Dinu Jelusića, koji su nas u zadnje dvije epizode razmazili čistim desetkama?

Glasujte na već poznate brojeve:
ASHLEY i BOJAN – 065 700 002 ili PAR2 na 60054
TARA i DINO – 065 700 003 ili PAR3 na 60054


Dario Njavro za HRT
U velikoj završnici finalisti će izvesti čak četiri pjesme - jednu pjesmu bržeg i jednu sporijeg ritma koju su već izveli i to prema vlastitom odabiru te jednu novu pjesmu koja bi trebala simbolizirati njihov put do finala, odnosno njihovo iskustvo tijekom dosadašnjih sedam emisija. Počastit će nas i zajedničkom izvedbom jednog hrvatskoga hita iz 80-ih.

Također, posljednji put vidjet ćemo sve natjecatelje zajedno. Emisija će početi podsjećanjem na cijelu sezonu te zajedničkim nastupom šest parova nefinalista - Macan i Tonka, Frano i Žanamari, Borko i Jelena, Ella i Goran te Katarina i Pero.

U show programu pripremamo posebno iznenađenje koje ima veze s našim sjajnim žirijem u sastavu: Valentina Fijačko Kobić, Miroslav Škoro, Danijela Martinović i Remi. I kroz veliku završnicu vode nas, kao i dosad, sjajni Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Redatelj emisije je Danko Volarić, a urednica Uršula Tolj.

Posjetite nas na Facebook stranici i na Instagramu.Emisiju pronađite na multimedijskoj usluzi HRTi.