Glumac Kiefer Sutherland objavit će country album

Poznat po ulogama u akcijskim filmovima i serijama, holivudski glumac a u novije vrijeme i glazbenik Kiefer Sutherland objavit će svoji drugi album u petak. Album "Reckless & Me" kombinacija je country, folk i rock glazbe, a Sutherland ga je opisao kao klasičnu americanu.

Sutherland je izdao svoj prvi album "Down in a Hole" prije tri godine. Prije glazbene karijere proslavio se ulogama u akcijskih serijama i filmovima, a najpoznatiji je po ulozi agenta Jacka Bauera u televizijskoj seriji "24".

Sin poznatog glumca Donalda Sutherlanda rođen je u Londonu 1966. godine, ali je obitelj ubrzo preselila u Los Angeles prije nego je tada devetogodišnji Kiefer preselio s majkom u Toronto nakon razvoda roditelja. Kao sedamnaestogodišnjak vratio se u Los Angeles gdje je imao i filmski debi uz oca u komediji "Povratak Maxa Dugana".

Uslijedile su uloge u filmovima "Ostani uz mene", "Izgubljeni dječaci", "Malo dobrih ljudi","Mladi RevolverašiI"... Glumio je u više od pedeset filmova i televizijskih serija.