Pripreme za Forestland u punom jeku, očekuje se više tisuća posjetitelja

Mauro Picotto, Ruben de Ronde, Lawrence Klein, Saberz te Ferreck Dawn, samo su neki od izvođača koji dolaze na 7. festival elektroničke glazbe Forestland u Međimurju!

Od podneva u petak 19. sve do podneva u nedjelju 21. srpnja dolinom Bedekovićevih graba odjekivat će zvukovi elektroničke glazbe. Očekuje se više tisuća posjetitelja.

Uz velik broj DJ-eva, Forestland ove godine uvodi i dva noviteta, Live Act Stage te koncept #AfterAfter gdje će najžešći posjetitelji produžiti svoje #Forestland iskustvo.

Iz organizacije festivala govori Saša Mikac.

- Dolazi 40 DJ-eva iz cijeloga svijeta. Europski DJ-evi se sami javljaju, puno već znaju o Forestlandu. Sve više smo se proširili i na Aziju. Njihov doživljaj je takav da su fascinirani prirodom te energijom koja se događa na festivalu.

Do početka festivala ostalo je 90 dana.

- Puno smo uložili u infrastrukturarlne projekte, povukli smo kilometre kablova pa samo to na kraju moramo povezati. Ove ćemo godine imati tri pozornice, navodi Krešimir Biškup koji dodaje da imaju potporu lokalne zajednice, ističe Krešimir Biškup iz organizacije.