Be fit

Boženu Tokić, kineziologinju, upoznali smo slučajno. Na malom plakatu naš je snimatelj otkrio da se sprema novi trening u Sukošanu i broj mobitela. Nazvali smo.

I jako nam je drago što smo to učinili. Upoznali smo izvrsnu trenericu, pametno složen i promišljen trening, veliko veselje i zajedništvo i radost zbog postignutih rezultata. Riječ je o treningu koji kombinira dijelove funkcionalnog treninga te kardio vježbe s rekvizitima ili bez njih.

Namijenjen svima, ovaj način vježbanja privlači sve naraštaje i zadovoljava različita očekivanja. Jedino se malo muškarci srame, ali i to će proći, kaže nam ova vesela kineziologinja koja zagovara heterogene treninge zbog mogućnosti prilagodbe i motivacije.

No Boženino vježbanje i vedar duh nije sve što je donijela u Sukošan. Ova se skupina druži, planinari, upoznaje ljepote mjesta i okolice. Važnost takvog pristupa domaćim, ali u sezoni i stranim vježbačima, prepoznala je Turistička zajednica Sukošana koja im je osigurala sredstva za rad.

I sada jedva čekamo ljeto da vidimo nove ideje na otvorenom uz ljepotu sukošanskog mora. Potražite ih na FB-u, sigurno ćete naći nešto za sebe.