Efikasni trening s elastičnim vrpcama

Razmišljanja bračnog para Miketa  o pokretu, fleksibilnosti, kretanju jednostavna su. Trebamo se vratiti načinima kretanja koja smo zaboravili, njegovati i trenirati pokrete svoje mladosti. Tijelo će nam biti zahvalno a mi ćemo se osjećati bolje.

Rezultat kvalitetno programirane i naravno dobro dozirane vježbe je zdravo tijelo. Ono tijelo koje podiže dijete, teret, hoda do trećeg kata a da se ne zadiše, ono čiji nam se odraz sviđa u ogledalu. Ako birate cilj, to je svakako zdravlje, iako ćete na prvu reći da želite bolje izgledati. Ali znate što, kada ste zdravi i u dobroj formi, izgledate ljepše.

Vaš instruktor mora biti izvrstan metodičar i pedagog, onaj koji će vam bez napora prenijeti znanje, darovati ga da možete u njemu uživati i svaki se dan, uz vježbanje, osjećati bolje.

I sve su to bračni par Miketa. Od uredskih ljudi ukočenih zglobova i s masnim naslagama na trbuščiću oni stvaraju vrijedne vježbače. Katkada ti vrijedni vježbači počinju pohađati seminare i edukacije i postaju instruktori.

Sve to uz dobru zabavu, opuštenu atmosferu. Jer vježbanje kod njih je užitak. Provjerite sve informacije na njihovim stranicama centar-miketa.hr.