Relax Zadar

Kineziologinja Katja Pijaca 40 godina s velikom ljubavlju radi svoj posao. Vodi rekreaciju u Zadru. Sve te godine nije posustala ni odustala a njezina energija je potpuno ista.

Od Partizana, Društva za športsku rekreaciju do Relaxa, Katja Pijaca gaji poštovanje prema rekreaciji i ljudima s kojima radi. Ima tu sjajnih priča, ljudi, događaja, druženja i vježbanja.

Prema svim pravilima struke Katja ne odustaje od pravilnog izvođenja vježbi korektivne gimnastike. Njezin rad temelji se  na vježbama s pomoću težine vlastitog tijela i bez rekvizita. Rado bi ih imala u svoj dvorani, no nemaju dovoljno novca a i prostor iznajmljuju.

Pa samo da podsjetimo. Relaxice su dobitnice brojnih nagrada i Grba grada Zadra. Katja je dobila i medalju za razvoj sportske rekreacije te nagradu za životno djelo reda Danice Hrvatske s likom Franje Bučara.

Relaksice su obitelj. Druže se i izvan dvorane i sudjeluju u mnogim humanitarnim i sportskim akcijama. Nećemo vam davati pregled godišta vježbačica. Neke su mlađe od Katje Pijace, a neke mnogo starije.

I to je poanta vježbanja i druženja. Veselje, zabava i naravno zdravstvene dobrobiti aktivnog života. Ne možemo vam ostaviti poveznicu jer ju nemaju, ali vjerujem da svi u Zadru, a sada i šire znaju za njih.