Sve je spremno za INmusic - okupljanje počelo!

Sve je spremno za još jedno sjajno izdanje INmusic festivala!

Na zagrebačkom nas Jarunu od sutra pa iduća tri dana očekuje odlična glazba i sjajna zabava, a organizatori najvećeg open air festivala na ovim prostorima ističu kako je sve spremno za INmusic festival #14!

I dok kamperi već uživaju na jarunskim obalama, Festival će svakog dana svoja vrata posjetitejima otvarati u 16:30, a prvi koncerti počinju u 17 sati. Prvog dana festivala nastupit će Foals, The Hives, Johnny Marr, Kurt Vile & The Violators i brojni drugi, dok će 25. lipnja na pozornicama našeg najvećeg open air festivala svirati Suede, Garbage, Thievery Corporation, Frank Turner & The Sleeping Souls i još mnoga imena. Legendarni The Cure headlineri su trećeg dana INmusica te njihov višesatni nastup počinje u 22:45 sati, a uz njih i LP, JoyCut, Peter Bjorn and John nastupit će mnoge domaće i inozemne glazbene snage.

Organizatori mole posjetitelje da na festivalski ulaz dolaze ranije kako bi imali dovoljno vremena za zamjenu ulaznica za narukvice i sigurnosni pregled prije početka nastupa omiljenih izvođača. Za vrijeme trajanja festivala promet na Jarunu će biti zatvoren od 15 sati, a organizacija festivala poziva sve posjetitelje da na INmusic dođu javnim prijevozom, koji će za vrijeme trajanja festivala biti pojačan u smjeru prema i s Jaruna, i biciklima. Za bicikliste će biti osigurane ograde za zaključavanje bicikala na vlastitu odgovornost.

Zbog najavljenog sunčanog vremena i višestrukih upita ponavljamo - na festival je dozvoljen unos zaštitnih sredstava protiv sunca i insekata isključivo u plastičnim pakiranjima do 100 ml zapremnine (uključujući plastične bočice s pumpicom). Na festival nije dozvoljen unos sredstava u bočicama pod pritiskom (aerosola) i stick pakiranja te zaštitnih sredstava u plastičnoj ambalaži iznad 100ml zapremnine.

Replika Teslinog tornja izgrađena 2016. godine i ove godine će biti atrakcija uz odličan VJ program. Publika će i ove godine moći uživati u Šumi Striborovoj i karaokama, a u suradnji s EU-om prikazivat će se i filmovi o vrijednostima Europske unije. Oni najumorniji odmor mogu potražiti na brojnim krevetima razasutim po festivalskom otoku ili u Nargilla Chill Out zoni.

Svima želimo dobru zabvau i uživanje u doista bogatoj ponudi vrhunske glazbe!