Koncerti, koncerti...

Kao i svakog petka najnovije vijesti s klupske scene predstavio je u emisiji Dobro jutro, Hrvatska Dubravko Jagatić.

INmusic festival je završio ali je svejedno sve puno ljetnih festivala diljem Hrvatske. Na Pagu u ponedjeljak počinje festival elektroničke glazbe Hideout, par dana kasnije u srijedu i Love International u Tisnom, U Koprivnici od 4. do 6. srpnja traje Festa Jazza sa odličnim programom, a svega 60 km od Zagreba u Kostanjevici na Krki u Sloveniji jedan novi festival - Festival Kulture Kostanjevica također sa odličnim programom. U Zagrebu su mnogi potražili osvježenje u Art Parku koji nudi program sve do 29. srpnja i to na novoj lokaciji u parku Ribnjak. Svejedno, nađu se još uvijek jako dobri pojedinačni koncerti na koje valja otići.

Subota 29. lipnja

Tako se sutra nastavlja Ljeto u MSU nastupom grupe Letu štuke. Gotovo svaki njihov koncert ispune njihovi obožavatelji pa sam siguran da će ih doći pozdraviti i sutra gdje će Dino Šaran sa svojim Štukama svirati pjesme sa odličnog posljednjeg albuma „Topla voda" ali sigurno i čitav niz pjesama sa svoja četiri studijska albuma.

Ponedjeljak 1. srpnja

U ponedjeljak 1. srpnja biti će jako vruće i to u Tvornici kulture gdje nastupa američko irski sastav Flogging Molly poznati po svojim adrenalinskim nastupima. Dolaze u sklopu velike eurpske turneje „Life Is Good". Domaća publika ih obožava i još uvijek pamti njihov prvi koncert koji su održali u Zagrebu prije 10 godina. Upravo taj njihov spoj punk rocka i irskog folklora omogućio im je status da u proteklih nešto više od 20 godina i šest studijskih albuma osvoje publiku širom svijeta.

Srijeda 3. srpnja

I onda veliki hard rock spektakl na Šalati gdje će 40 godina dugu karijeru proslaviti britanska hard rock atrakcija Whitesnake. Dolaze u sklopu velike europske turneje „The Flesh & Blood"  kako se zove i njihov posljednji studijski album. Ukratko, nakon što je napustio grupu Deep Purple, David Coverdale je 1978. godine osnovao grupu Whitesnake sa kojom je potom objavio 14 albuma sa kojima su osvojili svijet. Prije nego Coverdale zapjeva njihove najveće hitove publiku će na Šalati zagrijati grupa Animal Drive koju predvodi Dino Jelusić i čiji nastup toplo preporučamo.