Vježbe na terasi

Kada dođu topli dani poželimo više vremena provoditi na otvorenom. Instruktorica pilatesa, Patricia Ćurković dosjetila se da bi njezina terasa dostojno mogla zamijeniti dvoranu u popodnevnim satima.

Za vas je pripremila trening s vodenim bućicama, kaže nam s osmijehom, a riječ je, naravno o bocama s pola litre vode. I uteg i osvježenje, smije se ova domišljata instruktorica. Riječ je o treningu niskog intenziteta koji u osnovi obuhvaća pilates vježbe s malim opterećenjem.

Vježbe teku polako i veoma odmjereno i to je skladu s temperaturom i dobu u danu. Budući da je riječ o malim opterećenjima vježbe su prihvatljive svima.

Nemojte zaboraviti piti dovoljno tekućine, zaštititi se od sunca kremom s prikladnim faktorom i vježbati s veseljem. Jer ovdje toga ne nedostaje. Na našim je stranicama trening na terasi i vjerujem da ćete vježbati s nama. No za vas imamo još jednu informaciju.

Dok vi ovo gledate na svijet je došao Vili. Nakon što je s mamom otrčao polu maratone, vježbao u studiju i na suncu, zaključio je da je pravi trenutak da se pojavi. Čestitamo roditeljima i vjerujemo da će već iduće godine u ovo doba trčkarati s nama po terasi.