Zabavni funkcionalni trening visokog intenziteta

Kad smo upoznali Sylwiu Vujić znali smo samo da je druga najjača žena na svijetu. Na prestižnom natjecanju "Arnold Schwarzenegger" zaslužila je tu titulu. No zapravo  smo je upoznali kao dugoselsku nevjestu i sjajnu  kondicijsku trenericu.

Ova vedra Poljakinja svoje je mjesto konačno našla u Golden Gymu gdje je osmislila funkcionalni trening visokog intenziteta. Budući da je trening istodobno i veoma zabavan, dodala mu je naziv "zabavni" . A to doista i je.

Različite zadaće, od početnog ugrijavanja nogometom do skoka na sanduk, korištenja sprava, teških trbušnjaka, ovom treningu daju poseban čar ali i učinkovitost.

Namijenjen je svima jer Sylwia za sve pronađe adekvatnu vježbu ili zamjenu za onu koju ne bismo smjeli izvoditi zbog neke ozljede. Njezin je cilj poboljšati i popularizirati uvjete vježbanja. To se najviše odnosi na djecu koja bi na taj način stekla zdrave navike.

U Golden Gymu naišla je na razumijevanje i cijela ekipa sudjeluje u kreiranju programa koji su pristupačni i efikasni za sve rekreativce.

Osim sjajne energije Sylwia naravno posjeduje i znanje, pa mnogi sportaši vole raditi s njom. Golden Gym  i njihove treninge naći ćete na poveznici. Vjerujemo da ćete pronaći ne samo Sylwiu već i trening za sebe.